måndag 12 oktober 2009

Ännu på rymmen

Ytterligare en tid har gått och jag är fortfarande på rymmen trots mattes och husses idoga arbete att hitta mig. Jag vet att matte och husse är väldigt ledsna och hoppas jag skall återfinnas inom en snar framtid. De är väldigt angelägna om att den som vet något kontaktar matte på tel 0703-091177. Med förhoppning om att när vi hörs av nästa gång är jag tillbaka hos mina människor igen.

1 kommentar:

Nona sa...

Jag är så ledsen för er!!! Jag hade dött om min Wilma försvann! Den enda"trösten" jag kan ge är att jag är övertygad om att någon har tagit henne - hon sitter alltså inte ute i skogen eller har blivit dödad av nåt rovdjur - aldrig i livet att hon hade kunnat göra sig så totalt osynlig av sig själv, det tror jag bara inte på! Det går inte en dag utan att jag tänker på er och det är jag säker på att många andra också gör.
Alltså... det här är kanske en aning kontorversiellt men har ni/har ni funderat på att kontakta någon som är medial med inriktning på att hitta försvunna djur? Det skulle kanske kunna ge nånting...??
/Veronica & Wilma